Waarom registreren?

Waarom zou je een account aanmaken?
Wij willen graag weten met wie wij van doen hebben als je wilt meepraten op deze website.

Wij bieden gratis downloads aan waar aan veel werk is verzet om deze keurig gecategoriseerd aan te bieden, dit werk kun je belonen door een account aan te maken.

Als geregistreerd bezoeker kun je je eigen gegevens bijhouden en bewerken.

Als geregistreerd bezoeker heb je meer privileges op onze website.

Verder is het wel zo netjes om je eigen even voor te stellen voor je ergens naar binnen gaat.

Het team.

7 gedachten over “Waarom registreren?”

  1. Ik gebruik printer Ender 3 pro en heb spoor Z en N, ben bezig met een N module baan ,Nederlands en bouw alles zelf, rails, wissels viaducten en gebouwen en gebruik hierbij de printer

  2. Ik ben beginnende modelspoor liefhebber.mijn voorkeur gaat uit naar C rail digitaal. Ik heb een 3D printer greetech A10T. de dieren en mensen. Wil ik proberen te printen. Dank dat ik downloads van jullie mag gebruiken.

  3. Hallo allemaal, Ik ben Henk 61 jaar, en bezig met de bouw van een digitale H0 baan. Ik gebruik zo veel mogelijk arduino’s voor tal van taken. Droom al jaren over 3D printer, maar heb hem nog niet gekocht daar 3D tekenen mij een beetje tegen hield. Wil nu echter zelf draaibrug en rolbrug bouwen en ben bezig met de programmering hiervan. Aansturing met DCC via arduino en stappenmotor. Wil nu toch echt 3D printer gaan kopen en de hardware gaan printen zoals de draaibrug en bevestiging en vertraging daaronder voorde stappenmotor(nema17). Vond dit via de FB groep, lijkt mij interessant. Ga eerst de handleiding freecad eens door worstelen.

  4. Hallo allemaal,
    Ik heb zelf een H0 modelbaan en ben mij aan het oriënteren of 3d printen wat voor mij zou kunnen zijn. En zou dat hier willen ondervinden. Via feestboek dit gevonden.

Geef een reactie