Website perikelen

Beste bezoekers, al een tijdje worden wij geplaagd door wat tegenslagen op onze website welke zoals het nu lijkt zijn opgelost.

De tegenslagen waren de volgende.

Het door ons gekozen thema (vormgeving) vertoonde problemen met het tonen van sommige pagina’s sommige waren onbereikbaar. Hierdoor was het noodzakelijk het thema te veranderen.

Een volgend probleem was het niet goed functioneren van het registratie en aanmeldformulier.  Registreren liet teveel valse accounts toe, beveiliging was onvoldoende, werkte niet. Inmiddels is er een ander systeem in gebruik genomen wat tot nog toe wel lijkt te werken.

Merk op dat wij geen programmeurs zijn en het moeten doen wat op het www wordt aangeboden en liefst gratis daar het onderhouden en instant houden van deze website  al genoeg kost en het tot op heden allemaal op vrijwillige basis en hart voor de hobby wordt gedaan.

Wij willen jullie niet lastigvallen met de problemen die wij tegenkomen maar vinden een open structuur en het delen van informatie best belangrijk en vinden dan ook dat wij jullie op de hoogte moeten houden van tegenslagen zodat duidelijk is waarom er dingen veranderen.

Zoals eerder gezegd het ziet er naar uit dat alles nu naar behoren functioneert, mocht je toch op problemen stuiten laat dit dan weten door gebruik te maken van het contactformulier.

Veel plezier, JohnT

Geef een reactie