Afbeeldingen en filmpjes in reactiebox.

In deze handleiding wordt beschreven hoe je een afbeelding of video in een opmerking op modelspoor-3d-printen.nl plaatst.

 

Afbeeldingen die in het modelspoor-3d-printen.nl-commentaarvak zijn geplaatst, moeten in een HTML-afbeeldingstag worden ingesteld.<img src = “http://example.com/image.jpg” alt = “Beschrijving van afbeelding” height = “150” width = “200” />

De HTML-tag linkt naar de afbeelding, opgeslagen buiten de site waarop je commentaar geeft. De afbeelding kan op Flickr, Instagram, een openbare afbeelding op Facebook of Google+ staan ​​of zijn opgeslagen op een webserver.

Zolang de afbeelding is opgeslagen op een openbaar toegankelijke server en de toegang tot de server wordt voortgezet, blijft de afbeelding gekoppeld in het opmerkingenveld. Als de serverstatus of afbeelding wordt gewijzigd of verplaatst, zal de link naar de afbeelding van die site verbreken en niet zichtbaar zijn, waardoor mogelijk een fout wordt gerapporteerd in de opmerkingen bij dat bericht, dus doe dit met de nodige voorzichtigheid.

Geef een antwoord